Paco Utilaje - Servicii

Inchiriere Macara Demag AC 40

Paco Utilaje inchiriaza automacara DEMAG AC40 City de 40 to an fabricatie 2000. Automacara extrem de manevrabila, ideala pentru locuri inguste, hale, spatii cu inaltime redusa .
Mai multe detalii

Service capete( ciocane) hidraulice ( picoane)

Asiguram instalarea pe orice tip de utilaj purtator, service si piese de schimb, in orice zona a tarii. Executam reparatii la orice tip de picon. Asiguram furnizarea de spituri pentru diverse tipuri de ciocane.

Pe baza de comanda livram ciocane hidraulice si foarfeci pentru demolare, taiere si sfaramare beton marca LST - Germania, precum si alte tipuri de echipamente hidraulice.
Avantaj : Posibilitatea achizitionarii echipamentelor in leasing

Reparam diverse tipuri de ciocanehidraulice: ARROWHEAD,TORPEDO, MONTABERT, INDECO, KRUPP, TECNA, VISTARINI, ATLAS COPCO, JCB, STAR HAMER.

De asemenea asiguram piese de schimb pentru ciocane hidraulice LA COMANDA :SPITURI, SET GARNITURI,BUCSI, TIRANTI, MEMBRANE, ETC.


Ciocane Hidraulice Arrowhead

De mai bine de 20 de ani, Arrowhead Rockdrill Company a fost producator de unelte si piese de schimb pentru ciocane hidraulice la nivel mondial.

Ciocane Hidraulice Torpedo

Ca producator specializat de echipamente hidraulice pentru utilaje de constructii Torpedo TNA furnizeaza o gama larga de ciocane hidraulice inca din anul 1906. Torpedo ofera o gama de 17 modele de excelenta si fiabilitate care pot fi conecatate la toate tipurile de utilaje purtatoare

Inchiriere Macara Demag

Firma PACO Utilaje din Bucuresti inchiriaza automacara DEMAG AC40 City de 40 tone an fabricatie 2000. Automacara extrem de manevrabila, ideala pentru locuri inguste, hale, spatii cu inaltime redusa.