Ciocane Hidraulice Arrowhead

Schema Constructiva

ciocane-hidraulice

Spit : Partea de lucru unde este distribuita intreaga energie de impact de la ciocan la tinta.Exista spituri standard sau speciale in functie de aplicatie si scop

Capul inferior: Partea de transformare a energiei cinetice a pistonului in energie de impact a spitului

Pistonul : Pus in miscare liniara in cilindru, deplasandu-se in sus datorita energiei transferate prin uleiul hidraulic.Pistonul in coborare preia energia cumulata a uleiului hidraulic si a azotului comprimat.Aceasta energine este transformata in energie de impact, atunci cand pistonul loveste spitul.

Cilindrul: Acesta determina cursa de lucru a pistonului, si este considerat partea principala a ciocanului, in care distribuitorul hidraulic determina miscarea pistonului.

Distribuitorul Hidraulic: Asigura inchiderea si deschiderea circuitului hidraulic al cilindrului, ceeace determina miscarea ascendenta si descendenta a pistonului.

Acumulatorul: Determina compensarea presiunilor in circuitul uleiului hidraulic in timpul operarii pentru a preveni deteriorarea utilajului purtator.

Capul Superior: Contine camera de azot ce asigura acumularea presiunii de gazin timpul cursei superioare a pistonului

Tirantii: prezinta o importanta deosebita deoarece asigura conectarea partilor principale ale ciocanului hidraulic


Ciocane Hidraulice Arrowhead

Arrowhead Rockdrill este si un producator important de parti de schimbde cea mai inalta calitatesi unelte de concasoare care se portivesc celor mai raspandite tipuri si modele de concasoare hidraulice